Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapin 9

Frimärkets klistrades fast
på brevet,
min hud,
redan i gryningen.
På märket stod:
En man ska kunna allt.
Mitt brott bestod i
att utmana professorn,
den underkända examen
var domstolsutslaget,
straffet gav jag mig i enlighet med logiken
själv.
Bänklocket på min pulpet slog igen,
kastrationen var utförd.




Fri vers (Fri form) av Poeten Salvador VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-15 18:48



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En professor ska tåla utmaningar! Att på grund av detta underkänna, är skandalöst.
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP