Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en liten bit av mig

Jag älskar att skriva, men jag är en läsare. Jag läser in varje ögonblick i varje sekund, scannar och analyserar. För mig är synen mitt vassaste men också fysiskt svagaste sinne. Jag tänker i bilder, pratar i bilder och skriver i bilder. Bokstäver är för mig också bilder, det är något jag ser. Jag tänker inte i text, jag tänker i bild. Så hur skulle jag kunna vara en skrivare?

Berättelser. Jag älskar berättelser och det finns ingenting förutom intet som inte är en berättelse. Jag är ingen berättare, men jag har många berättelser. Berättelserna är som de filmer jag skapar i mitt huvud av alla fantastiska böcker jag läser, fast mina egna. Jag försöker mitt bästa, skapa filmer med ord. Jag hamnar någonstans på en klippavsats varje gång. Orden faller och till slut är det bara luft kvar.




Övriga genrer av Bitförbit
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-18 00:22



Bookmark and Share


    skamfilad
Blev indragen ganska snabbt. Grym!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit