Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du, Skulle jag

Om du var här
Skulle jag
Om du svarade i telefon
Skulle jag
Om du skrattade
Skulle jag
Om du kramade mig
Skulle jag
Om du sa att du älskar mig
Skulle jag
Om du
Skulle jag inte behöva sakna dig




Fri vers av Bitförbit
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-13 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit