Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever här och nu - och kanske sen






Jag planerar för framtiden
som kanske inte finns

men eftersom jag inte vet
så fortsätter jag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2015-07-18 09:08



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Lev för dagen som om det vore för evigt
Kramar
2015-07-22

    Dan Myrbeck
Ja, det är nog klokt. Men det gäller att göra saker och inte skjuta upp eftersom framtiden är viss med bokstaven o framför.
2015-07-21

  Åsa Njunjes
Känns ju helt rätt. Så mycket vi inte vet men anar.
2015-07-20

  Teresia Ridell
Ja just sådär får man göra..
2015-07-19

  louisegirl
Så sanna ord
Fint ordat!
2015-07-19

  Osvalds_Dotter VIP
Visdomens stora enkelhet
2015-07-19

  Hanna Mari Wallin
så sant

Du lyckas med så få rader
få en att inse stunderna i livet
att de är just de som finns i nuet som verkligen är livet...

min tolkning
2015-07-19

  Blomma-Stjärna VIP
tänker på ett ordspråk "Även om världen skulle gå under i morgon, så planterar jag ett träd idag!" - <3
2015-07-19

  lila fjäderblomman VIP
man lever så länge man lever...helst fullt ut! kram
2015-07-18

  soligajag_1 VIP
Ingen vet. . O tur är väl det. .
Kram
2015-07-18

  Rise Little One
Det gäller att sikta framåt vad som än händer!
2015-07-18

  i af apa
helt rätt!!
2015-07-18

  KattenKin VIP
Rätt inställning, bra skrivet och tänkt!
2015-07-18

    ej medlem längre
Du är styrka och livsgnista personifierad.
2015-07-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt!
2015-07-18

  Lars Hedlin
:) Bra och fyndigt!
2015-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det är så man ska göra...jättebra skrivet...
2015-07-18

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland känns det svårt att göra
planer när man inte vet något
om framtiden. Ditt sätt är aktivt och klokt.

2015-07-18

    ej medlem längre
Klockren, så bra skrivet ..
2015-07-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt sätt
att få till
sin bästa
palett och på
tillvaron sätta
livlig sprätt!
Jag hejar
på Dig!
2015-07-18

  bittemi VIP
Ja det är enda sättet. Man vet ju aldrig när sista stunden kommer. Om framtid kommer vill man ju att den blir så bra som möjligt!
2015-07-18

    ej medlem längre
Fina klokord! det gör du så rätt i:)
2015-07-18

  Lehva VIP
Klockren! Bravo:-)
Den sparar jag.
2015-07-18

  Stefan Albrektsson
"Även om jag visste att jorden skulle gå under i morgon, skulle jag plantera ett äppelträd idag", som gamle Luther sa (eventuellt... och då på tyska). Ja, det är en märklig förmåga vi besitter, eftersom slutet på framtiden kan möta oss när som helst. Klokskrivet av dig som alltid.
2015-07-18

  Klara Ord VIP
Klokt tänkt och formulerat!
2015-07-18

  Marianne Räf
Det gör du rätt i ! OM framtiden
finns vill man, ju, inte missa den !
2015-07-18

  M.Eta
Planera för sitt liv måste man ju göra så länge man har det, är det inte det som är livets mening? Kram
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP