Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att inte komma fram till pudelns kärna är vad som en del författare skulle kunna tänkas lära ut. Men istället för att dela med sig av knepet bara rakt av ville de jag läser deras böcker.


Myriad av känslor




De gula bananernas ö
känns precis som en bok
jag aldrig läste när jag var
liten och nu när jag är
stor blir det väl inte
av heller men att vara
stor är ju ändå något

något är det att längta
efter sin vän som skall
komma att befästa den
kärlek mellan oss som
jag redan påtalat och
även pådyvlats förut
av andra vänner som

velat ha mig bara som
sin egen lilla uppenbarelse
vilket får mig att tänka
på hur orättvist det bara
skulle vara mot alla de
andra som också de
skulle vilja kunna kalla
mig för sin lilla vän




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-20 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP