Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För aktivering av Kärlek av jaget och välkomnande att leva på Moder Jord.


ALLT DU ÖNSKAT

UR FLÖDET

Allt som finns är det som är Nu.
Allt Du önskat
Allt Du velat
Allt Du bett
Allt Du skickat ut i Universum
är redan bett
är redan planterat
är redan ordnat
och skulle Du ha missat nåt
så ha fullkomlig TILLIT till att de Goda Krafterna
kommer att föra det i Din väg
för att någon annan har önskat och välsignar för Dig
- Du kan vara fullkomligt trygg
- Du är välkommen till jorden
- Du är välkommen som själ
- Du är fullkomligt ren
och Du kan slappna av och låt ALLT LJUS
och låt All Universums KÄRLEK fylla Dig
likväl som Du älskar
likväl som Du skickar ljus
Tag nu emot det hår vackra ljuset
Tänk på:
alla som har älskat Dig
Tänk på:
alla som har bett för Dig
alla som har skrattat
alla som har Tackat
alla som har lett
SPARA deras glädje och deras Välsignelser
som en liten SKATT i Ditt HJÄRTA
och Betänk att KÄRLEKEN ÄR EVIG
och finns Alltid
Tanka upp Morder Jord röda energi
känn....

LoveBless © DominiQue

/Jag-stärkande meditationsstal:  Orden är bara några ur en improviserad inspelning av mig då jag talade spontant och fort för att älska mig själv och önska mig själv välkommen på jorden, men jag tyckte det var så fint och stärkande så jag skrev ner lite för att även glädja andra. Vi behöver också Älska oss själva, annars är det svårt att Älska sin nästa.


© Text DominiQue NVC Costa - 15 oktober - 2014
Lånad bild - Okänd konstnär

_______________________________
© DominiQues Multidimensionella HjärtExpedition
© DominiQue NVC Costa - Diamantlagen

________________________________
CYBER-VERNISSAGE
Välkommen även att se övrig grafik & foto


VEDIC ART by DominiQue
DominiQues INSPIRATION & GRAFIK

PhotoMagic by DominiQue




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-21 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen