Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens löften

 

 

 

ska jag ge dig sorg eller

vända mig bort?

 

faller på egna ambitioner

tänker göra det osagda

 

vet att projekten är för länge

sedan prövade

dagen testar våra svar

 

vet att utsikten är borta

men dagen lovar ditt löfte

 

låt inte det försvinna med modet

 

ska jag ge dig sorg

vill du att jag ska stanna här?

 

vänder mig bort

våra projekt är redan prövade

mitt löfte är din dags ambition

 

vänder mig bort

din sorg är mitt svar




Fri vers av Liten Karin
Läst 476 gånger
Publicerad 2006-04-19 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin