Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginär intimitet

Din kropp värmer upp mig en grad eller två
Dina sömndruckna ögon är vackra som få
Fast vänta nu lite... är detta på riktigt?
(nåväl, vad gör väl det min sköna?)
Dröm eller verklighet - det är inte så viktigt




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-25 16:32



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
* ler *
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå