Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Primtal

två tre fem sju
(jag tänker på dig nu)
elva tretton sjutton
(jag minns dina ögon)
nitton tjugotre
(du fick mig att le)
tjugonio trettioett
(det vackraste jag sett)




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 237 gånger
Publicerad 2015-07-25 19:34



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Gillar!
2015-07-25
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå