Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallfront och lågtryck

Ovanför mig, en grå massa
Sveper in min lördag i tristess
Ett skyfall hänger och väntar
Gör storstilad entré när man minst anar det
Dränker lördagen och vattenfyller mina lungor
Kan inte andas
Dricker ett halvfullt (eller är det halvtomt?) glas diväteoxid
Kan inte andas
Emfysem
Har inga alveoler kvar
Det är något obstruktivt över det hela




Fri vers (Fri form) av koboltblå
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-26 12:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu är det för kvavt.
2015-07-26

    ej medlem längre
Gillar ditt sätt att förmedla ord ...
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå