Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryggsemesterseglare...bagatell



Vågorna kluckar
mot ekans nytjärade
bord och allt är frid
dagens tidningsrubriker
svettas där bak i nacken

svalorna flyger
högt sländorna lågt över
rofyllda vatten
knott oknytt och allt annat
sattyg bäva bör ni för
kvällen är dagdrömmarens

och havsörnens tid




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-28 17:12



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En riktig sommarbild har din penna målat!
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP