Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄMLIKHETSANSVARET

När båda könen börjat ta ansvar för  sina  liderligt
syndfulla, men ack så naturliga  begär  som alltför
ofta driver gäck med kärleken, då har jämlikheten
fått ett ansikte med  en  kuk och en fitta  fram  och
bak.

                                                *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP