Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som vinden leker

 

som vinden leker upp löv

en tidig höst morgon

så leker du upp känslor

som legat fördolda

 

du river inte längre

du sliter inte längre

du

    leker

            smeker

                        upp

                   mina

         dörrar

   till

kärlekens boning

och full försoning

 

V Ä L K O M M E N  I N

i mitt liv igen......

 

kb




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-29 07:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra uttryckt.
2015-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP