Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till att skriva på ett sätt som liknar mycket av det som yttras och tycks i mera verkligheten, det verkligen passar att skriva om dem som paradoxer. Ehuru mera verkligheten är just paradoxal, ej blott komplex.


Det märkliga med Stig




är att han just inga fördomar har
om att han inga fördomar har.
För fördomar förstås har Stig.
Hans fördomar är av den arten
att de inte är dåliga, inte dåliga alls.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-30 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP