Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kosmisk själ existentiella tankar


SANNINGENS FANBÄRARE

SANNINGENS FANBÄRARE

Vi är inte kombatibla med lögn helt enkelt.
Våran essens och låga närs endast av äkthet,
kompromisslös sanning och det är inte människosläktet
och ens alla delar i oss rustade för. 

Varför vet jag ej?

Men sann vill jag leva.
Annars dör ljuset i min själ

Amen

_______________________________________

(Metamorfos.. Jag tycker inte om denna planet när jag inte kan vara jag.. Anpassad är inte jag!!! Jag tar mig ur detta med. Blir starkare. Men nuuu känns det återvändsgränd.. Kompromisslös. Enda som kan rädda min själ nu och det som är så viktigt är ett genidrag!)

ORD & VEDIC ART © DominiQue NVC Costa




Prosa av DominiQueen
Läst 464 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-29 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen