Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Gud - min starkaste bön i detta liv. Snälla Lyssna..


Jag ber på mina bara knän....

GUD/KRAFTEN/VITA LJUSET:

Jag ber på mina bara knän....
Låt Alla Människobarns Hjärtan totalt genomlysas av KÄRLEK
HELANDE KÄRLEK ~ En sådan kraft att Alla Väljer att bejaka Kärlek
bortom Tid, Rum, Norm och Form...

KRAFT - KOMPASS - KLARSYNTHET
KÄRLEK FÖR FRID OCH FRED INUTI

ÅÅÅÅ GUD - Ge mig Kraft att finnas i denna Energi:
ATT ÄLSKA OCH PÅMINNA
LÅT MIG ÄLSKA MED ALLT JAG HAR!
HJÄLP MIG ÄLSKA!

HJÄLP ALLA OCH ENVAR!!!
Snälla!!!

HJÄLP MÄNSKLIGHETEN..

Tack - jag tackar Ödmjukast
DominiQue




Fri vers av DominiQueen
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-29 23:45



Bookmark and Share


  Maggan
Rädslan över all världens hat är stark, men om vi alla tror och hoppas på en värld med lite mera kärlek så kanske vi lyckas. Det är vad vi måste tro, att störst av allt är kärleken <3
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen