Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har fått nog av andras rädslor: Jag har fått nog av etiketter. Jag har fått nog av de som inte gillar min blåa rymd. Jag har fått nog av att bli kallad andras soulmate, framtid och öde - och när jag inte känner samma: att jag förnekar. Kärlek? Ja Tack


NI TROR SÅ JÄVLA MYCKET

Ni tror så jävla mycket
Ni påstår så jävla mycket
Som om jag vore mindre vetande
Som om jag förnekade

Jag tvekar inte!

Visst: Jag förhandlar
med min självbevarelsedrift!!!
Det kan tolkas som tvivel-
Men jag VET!!!

Vissa av er flirtar med mina nerver
tar en Sightseeing i mitt hjärta
Spännande att se kosmos genom mig
en modern freakshow
Va? kittlar era sinnen skönt
Några flyr, kommer alltid tillbaka:
- Förlåt, det blev så starkt!

JÄVLA GROTTFOLK!!!
jag sökte en Gudason
inte en neandertalare

Ja, jag kan
tröstas av en snäll människoman
även det är Kärlek

Men säg fan
inte till mig att jag förnekar
då jag bejakar
LIVET I MIG!!!!

Jag är så jävla trött på
att ni ska spela snäll farbror
och jag lilla flickan
- Jag vet väl för fan
själv vad jag vill

Och ÄVEN om jag inte vet
förvirrad, förgiftad av irrläran
manipulerad whatever
Även om jag inte vet
Vet hela hjärtat
hur KÄRLEK känns

SÅ SÄG FAN ALDRIG MER
att JAG!!!?? FÖRNEKAR

- För jag har fullt upp med
Älska... Det i mig som så
DJUPT ÄLSKAR DIG 


______________________
Ett skri från ett Vildhjärta som behövde rasa ut
- nu är jag snäll igen.. From. Lugn..
Leende - allt må få erkännas 
© DominiQue 
BILDER LÅNADE:
Omslagsbild: Cosmic Goddess by Scopy Roy
samt 2 bilder av Matte Frederick

0d23998eee1bb8e74897164d14c364fd.jpg (399×600)
.... mi amo... ...ti amo... 



Fri vers (Modernistisk dikt) av DominiQueen
Läst 485 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-03 03:33



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Hoppas du finner din gudason, det är fantastiskt när kärleksmirakel sker!
2015-08-03

  DominiQueen
Tack Sten-Ola så tankeväckande i detta sammanhang. Pappa varnade mig som barn just för fega människor - för de kan hugga i ryggen då Du vänder Dig om... Nu handlar dock detta om Kärlek och ej ondska, men att jag katalyserar upp saker som misstolkas - alla menar väl, och ingen hugger, men de vill tolka mer än mig. LoveBlessings
2015-08-03

    ej medlem längre
Fega människor går alltid i andras fotspår - för att de rädda att trampa snett eller för att hugga någon i ryggen.
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen