Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Är em fjäril som hittat ut ur geggiga puppan. Livet sticker lite i ögonen, jag lever i ett nytt andetag, är Quinna. Mer än så...


HIGH HEALS, Kundalin, trance och Quinna.

ÅÅÅÅÅÅ 

JAG ÄR QUINNA!!!!!!

High heals igen... Tårar....

Ekologisk glass, med citron som jag älskar så samt jordgubbar och blåbär, handlade av en ung underbar Eko-anarkist som var inne på shamanism och sålde tokgod glass... 

Fick tips om festivaler som passar mig med magi, Trance-dans och frisinnnade som ej dricker eller har attityder...

?

FOREST Star  Småland

Midnight Sun festival 

Jag siktar på er!

Psykedelisk Trance, psytrance

AJJA..

?

Sa jag min idébank heter

TRANCE PRODUCTION?

?

Wow jag öppnar upp Kundalin och Diamanter når min själ, ovärdiga flyr, jag har skydd....

Hittat fina kläder på Myrorna och skor, har känt mig så stympad, varit så tjock att jag fick gå i mjuka tofflor utomhus en hel sommar efter en fotskada.

67 kilo lättare och världen ler. Wow jag kan köpa kläder igen i VANLIGA affärer!!! Tårar av lycka....

Därtill en medial väninna erbjöd inre helande resor gratis mot att vi skriver refererenser, så det är bestämt att jag får en plats och besöker henne i Arvika och då ska jag få läka mer av mitt inre och lära mig rikta mitt ljus dvs ÄLSKA mina nära och i min fulla kraft...

Bli det jag önskar mest av allt:

EN QUINNA I EN STRÅLE AV LJUS.

Yeah.

Because I am a woman. 

 

Nu ska jag in på Villa Stranna, och göra magiska smycken med halvädelstenar till mig och sedan köpa med fryst ekologisk vegetarisk mat från @Vegolyckan.

 

GUD, JAG LEVER.

Var hos min sjukgymnast hon ser enorma framsteg, jag är smidigare 

och kan ta instruktioner nu, innan låste det sig totalt. Vi tror båda att bl.a den glutenfria kosten och uteslutandet av mejeri påverkat min hjärna, hälsa, ADHD, och vikt så positivt...

Yeah och jag somnade under Kropps-inkänningsövningen UTAN ATT SNARKA!!!! Och jag som hade grav sömnapné. Snart är mina diagnoser historia att berätta hur jag bemästrade med #LUSTMETODEN... 

 

Jag är på G, el på Q! Z och M hurrar.

TACK LIV.

 

© DominiQue NVC Costa 

DominiQues Multidimensionella HjärtExpedition 

3 augusti, Lejonet

Ljusbrons år 2015 eft.Kr 

 




Prosa av DominiQueen
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-03 20:40



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Flyg lilla lätta fjäril, flyg....
2015-08-04

  KattenKin VIP
Det låter härligt, du lever fullt ut, blommar! :)
2015-08-03
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen