Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag faller för Ädelhet - inte pengar och det som är mest praktiskt, utan då hjärtan möts. PÅ RIKTIGT. Ömt. Mjukt. Ödmjukt. Försiktigt. Passion. Lyhört. Blint.


EN RIKTIG MAN

TILLIT - är att välja att blunda och likt en blind låta sig föras fram.
Att välja att föras fram av en stor varm och trygg hand
- trots en av världens mest vidunderliga omgivningar
och utsikt över vattenfall
och gammal skog och storslagen arkitektur..
En hand som inte låter mig eller det som värnas falla.

Jag har mött det Gud kallar: MAN.

Mi Amo  ♥ Ti Amo

DominiQue

Denna låt är tillägnad Dig min Älskade Du  ♥
Jag har lyssnat på denna sedan jag var liten
Tack för att Du kom in i mitt liv - på ett helt annorlunda sätt..




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 518 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-04 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tillit, något som tar är att bygga men som kan rasa samman på en sekund.

Vackert
2015-08-15

  M M Mannheim VIP
Tack! ??
2015-08-04
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen