Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det blev jag vid Din hand orörd men ändå rörd, förd men inte förhörd, bönhörd. Du en ödmjuk man.


QUINNA - JAG EN QUINNA

Först idag, känner jag mig som den jag egentligen är. En Quinna. Uppskattad. Värnad. 

En mans trygga varma hand. Ödmjuk, åh äkta Du i lyhörda följsamhet. Vänta in mig då min andning stegras av lyckan som bubblar. Vill veta om allt är bra.

 

Så innerligt nära, så försiktig med mig, så bestämt och trofast. Din hand på min rygg, över min klänning, Du ledde mig fram, jag blundade, äntligen så innerligt lycklig, inte kosmos, inte jorden, men hem.... Älskade jag kom hem.

 

Allt är i hjärtat bara bekräftat.

 

Tillit är vår vackra gåva.

Längtan vår lott.

Innerlighet  vår botten.

 

Det är inte kyssen.

Det är inte hur vi ser ut.

Det är inte kärlek.

Det är inte empati.

Det är inte en religiös upplevelse.

Det är inte verklighetsflykt.

Det är inte hävdelse eller prestige.

Det är inte utlevelse.

Det är inte som det brukar.

Det är inte det jag saknat.

Det är inte upphetsning.

Det är inte förälskelse.

Det finns inga löften.

Det finns ingen gränd.

Det finns inga inten.

 

Men Gud älskade:

- SE! Det är en återvändsgränd!

Kom! Så går vi hem.

 

Ja vi är hemma nu.

Hjärtats kammare Är hem.

 

Nu tid att läka.

 

Tack 

Du är en Man i Sanningens ansvar och allvar.

Jag är en Q uinna

Du en M an i LIVET 

Du mjukt, mycket ödmjukt

Värnar.

 

Låt nu livet värna Dig.

Underbart är Du.

 

AUGUSTI 2014 

Nu:

4 augusti 2015  

Bär jag med mig i resten

Av min existens

Du har händer som känns.

 

Tack för denna lycka.

Var i lycka Du med.

Vetandes att

KÄRLEKEN ÄR MULTIVERSUMS

Starkaste kraft oavsett vad -

Är vi sanna erkänner vi den

I varje andetag och cell.

AMEN. Ami, I am, Amour, Mi Ame, Ti Ame, Aum, Qui est plus? C'est toi, c'est moi, c'est la Victoire, Oui c'est la vie.

Merci mon Amour, mon trésor.

 

Ma vie est un richesse. Ta vie est un Amour exceptionnel et je suis fière de etre à-côtés de toi. Je t'aime de tous coeur. Et tu est tout jour vers moi. Il existe pas de barrière plus grande que notre sentiment. Nous sommes ici, las et ailleurs. Tout jours et nui ans union de Cours.

Amen 

 

Une femme

Un homme 

Un Aumour et confiance.

Sa c'est le début.

Nous sommes les acteurs de 

Coeur et nous somme vivante.

 

 

© DominiQue et toi.




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-04 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen