Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När allting landar: HEMMA


HÄR OCH NU

Lustigt...
Brukar vara uppspelt, euforisk, på,
"för mycket", alltså "uppe i varv",
ska lösa världsproblem och hitta livsgåtor,
anta alla utmaningar...
*
Men så...
Bara är Allt så himla lugnt....
Självklart.
Gott.
Tryggt.
Borta men ändå nära.
Starkt men inte överdrivet.
Inte massa ord. Men väl ord.
Ibland flöde. Ibland tyst.
Åååå Gud så nära.
Så nära.
Så i mood: - Fortsätt!!!
Ingen säger längre:
- STOPP!
Ingen vill döda mitt flöde...
*
Jag blir uppmanad att vila,
Vara tyst, finna ro...
*
Fast jag tror:
RON FANN MIG
och jag omfamnar den ömt.
*
Livet går vidare,
Jag utmanas
Men jag är såå mycket starkare nu
Med kärna och allt
Och idag ska jag simma,
promenera, njuta vegetarisk och ekologisk mat,
sola och vibrerara i vibrationsträning och massagestol
och under min rygg
vibrerande strålande smekande
vattenmassage liggandes som flytande på vattenfylld
gummibädd, såååå underbart avslappnande
*
Min kropp, min själ, mitt hjärta,
Mina tankar allt ska bli ett och hem
I HARMONI
*
HEM - ÄR MITT HJÄRTA
Så fullt av goaste KÄRLEK ??
En nöjd variant av Kärlek.
Mysig. Lugn. Bottnad.
Varken kosmisk el undergångshotande.
Varken skrämmande el distanserad.
En Kärlek förankrad
I ett gott STILLA
Här och Nu.
Tack Livet
Att jag som vuxen Quinna får
Ödmjukt uppleva detta saliga
L U G N
*
Stabilitet är kärnans fäste
Trygghet ger växtkraft
KÄRLEK ger mål och mening.
Jag upplever fullt ut
först
HÄR OCH NU
♥ ♥ 

Jag har därtill fått en anledning
att DANSA IGEN :-)



_____________________________
7 dagen, åttonde månaden 8
Ljusårets år 2015 eft.Kr
Text DominiQue
Bild skapade med Bitstrips


 




Prosa av DominiQueen
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-07 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen