Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLBAKA BLAND HERMELINERNA

jag förväntar mig fientlighet

för nu har jag blivit van

och jag är som tin tin i tibet

när jag dimper ner på stan

jag är påpassad och avsynad

som det var när jag var ung

nej, här blir jag aldrig hemmastadd

atmosfären känns för tung

 

 

det är rätt att göra uppror nu

det var lika rätt i går

när europa glider mitt itu

uti anspänningens år

det är rätt att envist propsa på

rosors rätt att blomma fritt

att notoriskt vägra vara grå

i ett land som ock är MITT

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2015-08-08 12:58



Bookmark and Share


  mare VIP
"Att notoriskt vägra vara grå
i ett land som ock är MITT"
Helt rätt, bra!
2015-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP