Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lördag på Sandgrund

På Sandgrundsudden i solen jag sitter
En gräsand vid strandkanten simmar
I Klarälvens vågor så uppstår ett glitter
Om detta jag enfaldigt rimmar

Så kommer det någon och skymmer min sikt
och plötsligt jag sitter i skuggan
Det kanske är dags att punktera denna dikt
precis som att ta sista tuggan




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-10 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå