Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET GÅR VÄL AN FÖR DIG

det går väl an för dig

som är bekymmersfri

som inte sitter fast

i något grubbleri

då kan du vifta bort

det jag tillkännager

ett krystat leende

sen var det inget mer

så vis av skadan vägrar jag

att svara på

din fråga om hur jag

till äventyrs kan må

allt blir en ritual

som är fåfänglighet

en simpel ceremoni

och en formalitet

det går väl an för dig

som slipper plågorna

som aldig svarar

bara ställer frågorna

allt är som bortblåst sen

när vi sagt tack & hej

så långt är allting väl

det går väl an för dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/8 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-08 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP