Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett beroende.


Flykten från natten i eldcirkeln

du gick in i elden för att fly
bort från ditt mörker
elddånet tystade ner de
svarta demonerna
men du visste att det var fel
och enbart gav tillfällig lindring
som inte riktigt var värd
lågsåren som du fick efteråt

den svarta askan som vävde
sig i i dina tankar
du ville hålla dig utanför
den eldfyllda cirkeln
men du gick dit igen och
många gånger till
för att lindra svärtan från
den mörka askan

du ville sluta men det
var inte längre så lätt




Fri vers av Elin E
Läst 248 gånger
Publicerad 2003-11-05 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E