Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stärkande att ta in


JAG ÄR LIV OCH GOD VILJA

AFFIRMATION   ♥
GOTTGÖRANDE ~ GOTT LIV
*
JAG ÄLSKAR:
ALLT SOM ÄR GOTT VIBRERAR RÄTT OCH VILL LIV
ALLT SOM ÄR KONSTRUKTIVT OCH VILL VARA NÄRA
ALLT SOM ÄR HELANDE AKTIVERAS
OCH FORTPLANTAS I CELLER & DNA
ALLT SOM ÄR LIV ~ BURET AV KÄRLEK
ÄR MIRAKLET JAG ÖMT VÄLKOMNAR I MIG
*
JAG ÄR:
ALLT SOM ÄR HOPP, VÄXTKRAFT SOM SPIRAR
ALLT SOM ÄR GOTTGÖRANDE,
JAG FINNS LEKFULLT I FRIHET
*
JAG ÄR:
ALLT SOM ÄR KREATIVT OCH GER GLÄDJE
GOD VILJA
*
JAG FYLLER ~ JAG GER FÖRETRÄDE TILL:
ALLT SOM ÄR ÖPPET OCH KÄRLEKSFULLT
ALLT SOM GENERÖST OCH VÄLVILLIGT
ALLT SOM ÄR TYDLIGT
ALLT SOM ÄR MODIGT
ALLT SOM ÄR ANSVAR OCH KONSEKVENSMEDVETET
ALLT SOM ÄR FÖRANKRAT
ALLT SOM ÄR JORDAT
JAG ÄR I
ALLT SOM HAR ELDENS INSPIRERANDE LÅGA
ALLT SOM GER GODA VÅGOR,
EBB OCH FLOD SOM KRAFTEN SOM
SPRIDER SIG GOTT SOM RINGAR PÅ VATTNET
*
JAG ÄR:
ALLT GOTT SYRE VI ANDAS IN
GODA TANKAR SOM SPRIDS GENOM LUFTEN
ALLT SOM VILL ENHET OCH BALANS
*
JAG ÄR GENERÖS:
JAG GER I GIVANDETS GLÄDJE
JAG FÅR TACKSAMT NJUTA MERA KÄRLEK TILL MIG
JAG GER SALIGT AV MITT ÖVERFLÖD AV KÄRLEK
JAG NJUTER AV EN EVIG SPIRAL AV FLÖDEN
JAG NJUTER AV ATT VARDA I FULLKOMLIGHETENS GÅVOR
*
JAG ÄR:
LJUSET I MÖRKRET
JAG SKAPADES FÖR OCH GENOM KÄRLEK
OAVSETT VAD, ÄR KÄRLEK GRUNDTONEN
I LIV
JAG ÄR ALLTID KÄRLEK
JAG ÄR VINNAREN SOM I SÄDESCELLEN
JAG ÄR TRYGGHETEN
SOM I VÄLKOMNANDET I LIVMODERN
JAG ÄR MIRAKLET AV LIV
JAG ÄR LIVET SOM VÄXER
*
JAG SPRIDER GOTT GENOM ATT VARA
ALLT JAG ÄR ~ UPPRIKTIG OCH AUTENTISK
JAG ÄR HÄR
JAG SOM DU:
ETT AV ALLA ALLTETS MIRAKEL
*
JAG ÄR LIV
OCH JAG VILL OCH LEVER GOTT
JAG TILLÅTER LJUSET
JAG ÄR SOM DU ETT MIRAKEL
JAG ÄR LIV
OCH JAG VILL OCH LEVER GOTT
JAG TILLÅTER LJUSET
JAG ÄR LIV OCH GOD VILJA
JAG SKAPAR MER GOTT
GENOM ATT VARA HÄR OCH NU
I KÄRLEK   ♥
EVIG I KÄRLEK
EVIG ~ HÄR OCH NU

_________________
© Ord & Foto DominiQue NVC Costa
12 Augusti - Ljusbrons År 2015 Eft.Kr




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-08-12 12:02



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Lasseman så hedrande

Tack Lars Hedin, fine Ängel, så glädjande att beröra.

Benny - Ja för att finna ljuset i dess klaraste sken, är det vackert att ha vågat varit i mörkret - hur släppa något vi ej hållt?

Shine on brorthers
Namasté
2015-08-15

    ej medlem längre
Du är det jag håller på att lära känna enligt dina egna väl valda ord.
Ljuset som jag skyggade bort ifrån förr och gömde mig i skuggan.
Kärleksfullt och livfullt ordat
2015-08-15

  Lars Hedlin
Underbart gillas mycket!
2015-08-14

  Lasseman VIP
Sköna ord av ren kärlek.. som alltet är uppbyggt på, bra skriftat tack
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen