Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVAN

en svan är för stor för en ankdamm

den trivs inte där det är trångt

den flyger från tjattret därnere

dess vingar kan ta den rätt långt

sen landar den tungt, majestätiskt

vid mälarens omskrivna tö

det hela blir mera estetiskt

om drömmarna slipper att dö

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-12 18:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt om en vacker fågel...
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP