Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradigmskiften kräver medvetandehöjning och Hjärtats intelligens - Vi behöver vibrera i en ton av Kärlek - för världsfreden.


UPPGRADERING AV FREKVENSER

FREKVENSER - TAKT & TON

Nu det handlar nu om finkalibrering av frekvenser för min del, det känns som att likna vid ett piano, vissa toner blir total harmoni medan andra kan döda, nu behöver jag lära mig hitta rätt tangenter och hålla den tonen..

(jag kan intet om noter och musik, mer än att följa rytm någorlunda)
© DominiQue - lånad bild - Konstnär: AChek?




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-15 00:49



Bookmark and Share


  DominiQueen
ååå Tack Benny och Lasseman - för så kloka och värmande kommentarer - så glad jag blir, denna lilla text var egentligen ur ett privat mail till en vän :-)
2015-08-15

  Lasseman VIP
Du har snart funnit livets melodi.. bara följ rytmerna som uppstår i vinden.. du sjunger redan som änglarnas symfoni ..
2015-08-15

    ej medlem längre
Dina ord är som ljuv musik, matematiskt lockande och kärleksfullt värmande
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen