Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLAN ENTRÉ OCH SORTI

mellan entré och sorti

dagar som snabbt drar förbi

födelse, levnad och död

anletets svett och ditt bröd

 

 

dagen du lämnar din scen

är några fjät från entrén

sträckan tillryggaläggs fort

kvar blir de misstag du gjort

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-15 15:07



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
En dikt i min smak. Ett nöje att läsa och ha i minnet. Tack för den!
ML
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP