Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag var oönskad, överlevde biologiska moderns abortförsök - en Mamma om än så snäll kan ej tvingas Älska mot sin vilja. Jag fick problem med att knyta an. Gör ALLT för att läka sent i livet. Vill KÄRLEK NU. På riktigt.


TILLIT - TRYGGHET - KÄRLEK

Ödmjukt, så ödmjukt jag övar på toner av Tillit,
trygghet att skapa själv,
och att våga erkänna att jag vill och behöver
ta emot stabil, fast och fin Kärlek
att möta mitt Vilda. 


Moder Jord håll min själ,
gör mig till en trygg och hel Quinna,
förmögen att ge Äkta kärlek. 

Låt mig få ända mitt liv som
världens mest lyckliga kära Quinna
med en Ödmjuk man
som ler av inre frid och Lycka.

Tacksamt vi delar vår Lycka.
Inspirerar. 
Allas födslorätt ÄR KÄRLEK  
Amen
Tillgivet till min kommande man,
DominiQue

___________________
Text & Foto
DominiQue NVC Costa
Bild från Trollhättefallen taget 15 augusti 
Ljusbrons år 2015 eft.Kr




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 617 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-15 23:45



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Senta - det värmde.

Tack käre Lasseman - min varme fina vän, glad att Du känner Dig väl till mods med mig *hjärta*

LoveBlessings till er *Hjärta*
2015-08-19

  Lasseman VIP
Vacker text som få.. en text att kännas av, bra skrivet min vän..
2015-08-16

    ej medlem längre
Blir berörd av din vackra, fina text!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen