Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är i min Lust - för att jag vill - för att jag är Quinna


Underbara Älskare & Älskarinnor

 

 




Gud vad jag Älskar
natten - och mig själv


Så nu är jag min egna heta Älskarinna -

Aeval-Lady-of-Sexuality.jpg (256×211)

äsch, jag bekänner:


så klart


jag Älskar med Universum självt

- en sååå underbar Älskare


som en transformer -


han,
hon eller dem intar vilka skepnader


jag så önskar


gör med mig vad


JAG VILL


och jag fylls med ljus...


I Love It.




Kosmo Love

fire_goddess_by_dr_adri-d7zdoun.jpg (145×200)

_____________

Passion & Ord från mitt Vildhjärta

DominiQue NVC Costa
16 augusti, Ljusbrons år 2015 eft.Kr
Lånade bilder 

 

Exultation_frontcover1.jpg-submit-for-posting1-e1359838431585.jpg (450×720)





 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 910 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-08-16 02:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
MÄNNISKORS LUST

Ta mig,
bind mig,
dominera och förlös mig,
så att änglar och demoner alla
må förundras över människornas
kraftfullhet, och häpet ropa,
"kom."

2018-05-29

  DominiQueen
Tack Valter, det gläder mig.
Loveblessings
2015-08-18

  Valter Örn VIP
wow såå livsbejakande I LOVE IT!
2015-08-18

  DominiQueen
Tack Semper Fi
Ja vem sätter gränserna? Bra frågor..
Tack Lasseman
Ja låt våra drömmar diktera vår verklighet och må Verkligheten och Drömmen överträffa allt vi nu lyckats komma på ;-)
LoveBlessings till oss alla
2015-08-18

  Lasseman VIP
Wow!.. bara så vacker så man blir tagen.. ja man kan nog få dom vackraste drömmar att bli till verklighet.. och är verkligheten så skön som man vill och önskar det
då är det som rena drömmen.. vackert skriftat fina..
2015-08-16

  M M Mannheim VIP
Är det en dröm, eller är det en verklighet. Var i universum finns dröm och var finns verklighet.
2015-08-16

  Peter Olausson VIP
du bejakar livet och du bejakar dig själv. Då är du sannerligen Universum, mitt i varandet!
2015-08-16

  DominiQueen
Åh så hedrande, varmt Tack
2015-08-16

  L.byström
kreativt, vackert med filosofisk sanning om livet! Mycket bra.
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen