Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMS & HELENS SOMMAR

där gick en kvinna

där gick en man

toms & helens sommar försvann

kvar blev tonårshjärtat som brann

juli, september -76

minnet lämnar mig perplex

ljuv musik och alla

de känslor som väcks

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2015-08-17 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP