Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speglar

 

Speglar saknar hjärtan.

Men ännu värre är när hjärtan saknar speglar.

Ett hjärta utan spegel är ett hjärta med en ändlös mörk botten.

Visserligen kan man höra ekon, ekon från det förgångna. Förvridna av tiden gång skapar det bara ett ändlöst reverb, ett ljud utan fortplantning som endast talar om tomhet och egoism.

Men ett hjärta med en spegel, gör att andra kan spegla sig i oss, känna igen sig.

Bli ett.

Dock det största är när Skaparen, speglar Sig i oss.

Då vet Vi att Vi är Hans.

 

KB




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-17 21:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint.

"Dock det största är när Skaparen, speglar Sig i oss.

Då vet Vi att Vi är Hans"
2016-02-19

  aol
Underbart skaldat
2015-08-19

  Den lilla tänkande
Tänker på Narnia och Aslan när jag läser detta :)
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP