Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är egentligen så gott som "copy pasted" från en bok jag läst, men jag tänkte mig att det var en så pass intressant liten text att jag lika gärna kunde dela den med dig som nu läser detta.


Skräck värd att frukta

Är inte jag allt osäkert, allt dunkelt och hemligt?

Är inte jag? Är inte jag skuggan som du kastar i mörkret?
Faran som lurar i ditt hem? Tvivlet som griper dig när du redan tror du har vunnit?

Lever inte jag på kött från varg, järv och björn? Är inte jag vilddjuret som fäller jägaren med en blick?

- Är inte jag all din fruktan, all din mörkaste skräck?




Övriga genrer av Scelus
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scelus
Scelus