Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jävlar vad manipulativ du är och nu önskar jag att jag kunde sluta älska


vet inte hur man slutar sluta

vet inte vad du tycker men det kanske var lika bra att du försvann
detta verkade ändå inte ha något särskilt långt livsspann
vi tycks ändå inte älskat varann

någon behöver en sinnesundersökning
någon form av bot för adaptiv preferensbildning
denna distans
som en kognitiv dissonans
skapad av din sjuka arrogans
som får mig ur balans
liksom din nonchalans
men det är bara i mitt huvud vi hade något tillsammans




Övriga genrer av övermindödakropp VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

övermindödakropp
övermindödakropp VIP