Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLDRAGELSER

va som här sig tilldrager

i en skoningslös stad

här är jordmånen mager

för en glad ambassad

vad som här sig tilldrager

i en tid som den här

är att ytan är fager

men den döljer misär

 

 

dina tankar befruktas

av de illdåd du sett

Vingårdsmannen får tukta

så att allting blir rätt

vad som här sig tilldrager

i ett huvud på vift

är en tömning av lager

som är fyllda med gift

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2015-08-18 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP