Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aeroplan över Sydhavn

Aeroplan i massor som kommer på led
Från fjärran de farit och nu ska de ned
Det får mig att inse att världen är stor
Jag vill ej bli begränsad till där jag bor




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-21 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå