Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COOL MORGON

betygsätter min morgon

den får betyget "cool"

precis så här ska morgnar vara

det fläktar fastän stadskärnan

badar uti sol

så det finns inget skäl att fara

till spanien eller malta

eller någon annanstans

där stränder kryllar av turister

här vaknar gävle city

i en utsökt elegans

och friden störs blott av cyklister

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/8 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2015-08-21 15:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Inte vill jag vara
på en strand
fylld av folk
tacka vet jag
Sveriges vackra
storslagna natur!
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP