Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Nya Tiden 1


Jag andas in idéer,
vill viljans vilja,
bråkar med tankar,
känner eldens kyla
innan jag försiktigt tecknar
orden på papper.
Språket tänjer
medvetandets flytande bomull
till gemenskap
med kosmos.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-22 08:36



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fint tecknat med ord !
Frågar mig bara varför du inte får
flera kommentarer ?! Du har din
egen stil å skriver jysta dikter, ju !
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP