Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår färd

En sak
En bild
I Leksand
Och ute här
Mersmak
Med bär
Och glädje

Att tillsammans vara
Innan slutet är
Tills dess
Att det är klargjort
Ovan de lärde
Att kärlek är vår värd




Fri vers (Fri form) av kudron osir
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-22 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kudron osir