Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sicken muntergök...bagatell



Så dystert idag
inte ens regnet förmår
släppa taget om
molnen gårdagens sorger
tynger rödgråtna ögon

skymmer sikten för
ögonblick mot framtiden
ett kliv i taget
med modstulen blick himlen
oändligt grå kan vänta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-23 12:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En underbart talande text, som vore den en serie om två eller tre tavlor på väggen som tillsammans de berättade en historia och betraktaren bara att hade att förstå hur att som lyssna till densamma. Tvenne svampar av di gula förtjänte denna som text.
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP