Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis lillebror nybliven morfar idag


Allt är sig likt och
ändå inte skillnaden
finns där emellan
varje moln ett nytt uppslag
lika säkert som att var

natt följs av en helt ny dag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-23 20:46



Bookmark and Share


    prima donna
ja grattis lillebror! Tänk att även såna blir morfäder en dag om de har tur. Kärleksfullt!
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP