Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan en helt enkelt inte låta bli att överhöra vad andra människor pratar om. Det är ju inte som att tjuvlyssna precis. Bara en själv är inom lagom hörhåll, det går att höra litet av varje och sedan låta sig påverkas av det även.


Den något yngre flickan




frågade sin pappa i parken
om det fanns olika slags kärlek
och det trodde han att det fanns.

Flickan sade då
att det trodde hon också.

Hon sade sig älska hundar och katter,
hästar och en del andra djur.

Hon sade till slut
att hon älskade honom också,
och det tyckte jag nog var rart.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-25 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP