Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Mörkt, kallt, fuktigt
Nattens svärta dröjer kvar
Olusten växer




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-27 05:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som känns ända in i hjärtat att läsa.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén