Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvarslös

Så enkelt det är

En blick
den där glimten
några ord
ett snett leende

Och jag
faller
smälter
glömmer
förlåter
längtar
tar dig tillbaka

Om du ber mig

Snälla, be mig




Fri vers (Fri form) av Nobody at all
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-27 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody at all