Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus...bagatell



Mitt i varat finns
ett ögonblick av stillhet
mellan tid och rum
där allting pågår utan
att vara närvarande




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-08-28 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktiga klokord, min vän! :-)
2015-08-29

  lodjuret/seglare VIP
Skönt med texter då en har att bara känna, känna och slipper att tänka, tänka.
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP