Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
invandrare & folk försvinner från sjukhuset och stationer.


Allt flera rumäner transporterar emigranter mot betalning.

invandrare & folk försvinner från sjukhuset och stationer.

 

 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21335331.ab

 

 Allt flera rumäner transporterar emigranter mot betalning och är tagna på bargärning längs motorvägenband gränserna, med identiter, eller stulna identiter eller utan, nu väntar dem många år fängelse. 
Det finns redan 300 rättegångar som pågår i Ungern det  är mer säker för straff eftersom brott har gjorts i Ungern.

 

 

Migranter tar tåg från gränsen till Serbien och fördes till särskilda centrum för flyktingar. Vissa går till stationen och har fastnat där.

 ***

 

Bland 4899 Comments, komentarer nästan likadana.

 

Raton Urdnaxela Urdnaxela · 

FACEBOOK VIP ACCOUNT ??????????????????? © Official Profile 2012-2013 at Studied at facebook VIP ACCOUNT Verified ©official profile 2014-2015 studied atLoding....100% ORIGNAL Profile ®√ official verified facebook at Chelner Barman

"Det kommer att knulla er syrierna och araberna.

Låt terrorist kråkor, och ta itu med det rumänska folket!

Det finns tillräckligt med sorgliga människor i Rumänien som behöver hjälp!

Återvänd så att går tillbaka där de kom ifrån,

annars jag hatar allt som är Europa, men Europa är bra att odla dem otaliga barn, och behålla någon stank som inte vill arbeta.

UT! Delta inte med avskum;"




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-31 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP