Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade känslor i mitt modershjärta






23 pärlor på livets tråd


22 vita
och
1 svart


liemannen kapade tråden



ledsen över att hon inte är
glad över att hon har varit







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 694 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2015-09-01 10:34



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Känslosamt, man kan ana smärtan i de ord som behöver skrivas
2015-09-16

  Hanna Mari Wallin
orden dina ger en kännbar kraft
sorg och lycka ur modershjärta


Kramar

2015-09-04

  Bibbi VIP
Starkt.
2015-09-03

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-09-03

    ej medlem längre
Smärtsamt men fint skrivet!
2015-09-03

  Teresia Ridell
Starkt berörande. Vackert skrivet i sin smärta.
2015-09-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara vara här bära
när det gått så där
i livet här för den
kära, svårt, hårt,
det dära... Tänker
på Dig, håller om Dig,
i tanken är Du mig
alltid nära!


2015-09-03

  ellie@eliseafaros.se
Det.så vackert och berörande.
2015-09-02

  Junia VIP
Så stark och målande!! Känner igen dessa blandade känslan p.g.a. egen förlust. <3<3<3
2015-09-02

  ~Snöflinga~
Så fint <3
2015-09-02

  Anya VIP
Oj...denna var bra! Fint i ett kärnfullt format. Så talande. Tycker mycket om! Bokmärker!
2015-09-02

  Lars Hedlin
Berör inom!
2015-09-02

    ej medlem längre
De 22 för henne. Ömt och fint om din sorg.
2015-09-02

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen är vackra och gör ont på samma gång
Kramar
2015-09-01

  soligajag_1 VIP
Så känslosam text !

På poeters vis , liemannen vill vi ej
Ha med att göra!
Varma kramar och omtanke!!
2015-09-01

  Klara Ord VIP
Fin text om känsloförsoning.
2015-09-01

    Dan Myrbeck
Ja, det är rätt att känna på båda
sätten.
2015-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgsna ord som berör...
2015-09-01

  Eva Helene VIP
Gripande vackert!
2015-09-01

    Sefarge VIP
Det man saknar mest.
Kanske det dyrbaraste
man haft.blev svart.
Innerlig Dikt!

2015-09-01

  Marianne Räf
Fint skrivet ! Förstår att den svarta
pärlan symboliserar din dotters död.
Men jag undrar bara vad de 22 vita
pärlorna står för?
2015-09-01

  M.Eta
Så fina tankar, låt de vita ta överhand!Kram
2015-09-01

  Valter Örn VIP
Så vackert du skriver om din sorg, men även om den glädje att hon funnits, din dotter...
Stor kram frän hjärtat!

2015-09-01

  Gunnel Eriksson VIP
Bra berättat om en stor sorg.
2015-09-01

  Rise Little One
Hon finns där alltid i ditt hjärta.
2015-09-01

    ej medlem längre
Liemannen tog en pärla...men 22 vita glänsande pärlor är dina för evigt.
2015-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint du beskriver de känslor som finns inombords när en älskad människa dött.
2015-09-01

    ej medlem längre
Ord som berör
kram
2015-09-01

  louisegirl
Berörande <3
Fint skrivet
2015-09-01

  Mats Edin VIP
Elegant!!
2015-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP