Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hotet är människan själv

 

Och jag dödar alla känslor inom mig
Och drar tillbaka all kärlek
Och alla dumma beslut som jag gjorde i mitt liv

Och lägger gud i graven
Lägger alla profeter i graven
Lägger den ondaste någonsin som GUD skapat( människan i sin evig grav

Och gå vidare med mina dystra liv
Lämnar inget efterspår efter mig
Lämnar inga tankar efter mig

Dödar allt jag kan i min väg
Dödar som är ej dödlig så möjligt jag kan
Dödar mitt jag, ego

Och känna mig fri

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2015-09-01 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP