Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt dig bredvid mig ett tag

Kom och sätt dig bredvid mig ett tag,
du som får mitt hjärta att slå.
Låt oss se på när natten blir till dag.
Du kan väl vänta med att gå?

Stjärnorna på en djupblå himlarund
är nog vackrare jämsides dig.
Kom och sätt dig nära mig en stund,
jag vill att du håller om mig.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-01 23:01



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så vacker
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå